Sinds Squid Game op Netflix verscheen, werd het in een hoog tempo de grootste Netflix-serie ooit. Talloze mensen in Nederland hebben de serie al eens gezien. Misschien ben je zelfs zo’n groot fan dat je iets soortgelijks in het echt wil meemaken – ditmaal zonder dat je hoeft te vrezen voor je leven natuurlijk. Hoewel, de makers vermelden op de website het volgende: ‘We mogen wel geloven dat je niet met echte kogels wordt neergeknald, maar we durven niks te garanderen…’

 

Binnenkort wordt het in ieder geval mogelijk om bij een echt Squid Game-toernooi te spelen. Voor 38 euro per persoon doe je al mee en je kunt ook bij dit toernooi echt neergeschoten worden. Dit gebeurt allemaal op een unieke locatie met professionele acteurs. Hierdoor waan je jezelf oprecht in een horrorfilm. Het toernooi duurt twee uur en zal je ongetwijfeld nog lang bij blijven. In het spel moet je in leven blijven en verschillende missies te voltooien. Als je neergeschoten wordt dan lig je er echter uit. Het is verboden om foto’s te nemen en de precieze locatie is ook nog onbekend, maar in ieder geval in Meppel of Groningen. ‘Squid Tournament zal doorgaan op 19 maart, 27, 28 mei in Meppel en op 8, 9, 15, 16 April in Groningen’, staat vermeld op de website van het bedrijf.

Squid Game toernooi nederland

Nieuwe seizoen van Squid Game laat nog op zich wachten tot 2024

Overigens moet je nog tot 2024 geduld hebben tot het tweede seizoen van Squid Game verschijnt. De regisseur van de Zuid-Koreaanse serie liet dit nieuws onlangs weten. Dit Squid Game-toernooi is dus een perfect alternatief om je nog even zoet te houden.