Peter Gillis koopt miljoenenvilla in Spanje

Peter Gillis staat erom bekend dat hij graag nieuwe dingen koopt en ook weer verkoopt. De ondernemer en realityster geeft zijn geld makkelijker uit. Zo heeft hij al meerdere huizen en auto’s gekocht en binnen korte tijd weer verkocht. Ook nu heeft Gillis het geld weer laten rollen en een grandioze villa in Alicante, een stad aan de oostkust van Spanje.

 

De villa heeft een woonoppervlak van maar liefst 294 meter en beschikt met maar liefst vijf slaapkamers over meer dan genoeg ruimte. Naast die vijf slaapkamers zijn er zes badkamers en de keuken is voorzien van verschillende luxe inbouwapparatuur. Natuurlijk mag de nodige luxe ook niet ontbreken in een villa als deze. Er is zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad en na een paar baantjes kan Peter opwarmen in één van de twee sauna’s. Verder beschikt de villa over een indoor spa, een Italiaanse jacuzzi en een massage douche.

Peter Gillis koopt waanzinnige miljoenenvilla in het zonnige Spanje

Al deze dingen zijn verdeeld over vier woonlagen. Het binnenzwembad bevindt zich samen met de entertainment ruimte – met onder andere poolbiljart en een bar – in het souterrain. Met de lift kan Gillis makkelijk van de ene naar de verdieping. Het interieur oogt enigszins verouderd, maar wie weet valt het bij Gillis goed in de smaak. Het uitzicht valt zeker niet tegen, want het strand ligt slechts 200 meter van de villa verwijderd. Voor alles wat niet te voet te doen is, is er ook meer dan genoeg ruimte in de garage voor maar liefst vijf auto’s.

Hoeveel heeft de ondernemer betaald voor de villa?

Peter Gillis heeft maar liefst 2.2 miljoen euro neergeteld voor de villa in Spanje. Geen koopje, maar voor iemand met het vermogen van Gillis ook geen fortuin, zeker niet gezien alle luxe die hij ervoor terugkrijgt. Bekijk meer foto’s van de miljoenenvilla op de site van BekendeBuren.