Deze goede robotstofzuiger van de Lidl heeft geweldige reviews

Naast de dagelijkse boodschappen die je bij Lidl kunt doen, is er ook nog Lidl Shop, en daar zijn nog wel eens echte pareltjes te vinden. De robotstofzuiger die Lidl nu verkoopt bijvoorbeeld. Die doet het werk voor je terwijl jij op de bank ligt te luieren of de deur uit bent voor je werk.

 

De stofzuiger was in Duitsland en Tsjechië al te koop en de kopers in ons buurland zijn razend enthousiast over het apparaat. Met reviews als “super apparaat, zeer lange batterij en zeer rustig” en “ik ben enthousiast omdat het apparaat op plekken komt waarvan je niet denkt dat hij er kan komen” is het wel duidelijk hoe er over de stofzuiger gedacht wordt. De SILVERCREST® Robotstofzuiger scoort dan ook een 4.6/5.

Zoals bijna elk apparaat tegenwoordig kun je de robotstofzuiger gewoon met je telefoon bedienen. Liever gewoon op de ouderwetse manier? Geen probleem, want er zit ook gewoon een afstandsbediening bij. Om het helemaal makkelijk te maken is het mogelijk het apparaat met Amazon Alexa te bedienen. Handig als je hem even kwijt bent, want je kunt Alexa gewoon vragen waar de robot is gebleven of het de opdracht geven terug te gaan naar het laadstation.

robotstofzuiger-lidl-silvercrest

Robotstofzuiger

Lidl €169 Shop nu

De stofzuiger kan op een volle batterij tot 60 minuten achter elkaar aan het werk. Daarna gaat hij gewoon weer terug naar zijn laadstation. Volgens de specificaties heeft de robot vijf verschillende reinigingsprogramma’s voor zowel harde ondergronden als tapijten to 1 cm hoog.

Wat kost de robotstofzuiger?

De SILVERCREST® Robotstofzuiger die nu bij de Lidl te koop is, kan je al aanschaffen voor €159. Als je de reviews moet geloven is het dus een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding, want meestal kost een robotstofzuiger een stuk meer.

Lidl heeft wel vaker hele goede producten voor een mooi prijsje, zoals deze uitstekende koffiemachine met een hoge korting.