De Lidl geeft korting op een steengoed koffiezetapparaat

De Lidl denkt graag aan ons vaste bakkie in de ochtend, maar de supermarktketen is van mening dat een goede bak niet duur hoeft te zijn. De Delonghi Volautomaat koffiemachine ECAM13.123.B is alles wat je nodig hebt voor je heerlijke kopje koffie. Met de instelbare bonenmaler, het zelf bepalen van je koffiesterkte en temperatuur kun je elke koffie maken zoals jij hem wil. Cheers!

Mocht je zin hebben in een espresso, normale koffie of in een cappuccino; dit koffiezetapparaat kan het maken. Je kunt zelf de maat van je kopjes instellen en het apparaat beschikt over een handmatig cappuccino-systeem. Het combineert stoom, lucht en melk en zorgt daarmee voor een optimale schuimlaag.

Verder beschikt het apparaat over andere verschillende functies. Er is een stille geïntegreerde koffiemolen die 13 verschillende functies heeft. Ook schakelt het koffiezetapparaat zich automatisch uit, er zit een bekerhouder is en je kunt de waterfilter verwijderen. Zo is deze erg makkelijk schoon te maken.

 

lidl-korting-koffiezetapparaat

Volautomaat koffiemachine

Lidl €349 Shop nu

De rest van het schoonmaken van het koffiezetapparaat is ook erg makkelijk. Het waterreservoir van 1,8 liter is afneembaar. Hierdoor kun je dit makkelijk bijvullen en schoonmaken. Ook krijg je een melding als het waterreservoir leeg is en je het water moet bijvullen.

Ook beschikt dit koffiezetapparaat van de Lidl over automatische programma’s voor spoelen en ontkalken. Dus geen gedoe meer met reinigen en schoonmaken.Het koffiezetapparaat is verkrijgbaar in het zwart en in het wit, dus hij zal sowieso bij de rest van je interieur passen.

Op basis van maar liefst 170 beoordelingen scoort deze koffiemchine 4,6 / 5 sterren. Een top ding dus!Een koffiezetapparaat is normaal gesproken echt een grote aanslag op je portemonnee. Gelukkig heeft Lidl een mega korting! De originele prijs was 519 euro, maar nu geeft de Lidl 190 euro korting. Dan kom je uit op een prijs van 349 euro! Echt een koopje voor je perfecte bakkie koffie in de ochtend. Bekijk deze pagina voor meer info over de koffiemachine. 

Mocht je behoefte hebben aan nog meer luxe in je huis? Dan heeft Lidl nog meer moois voor je in de aanbieding. Ze hebben namelijk een spotgoedkope robotstofzuiger mét dweilfunctie.