Robotstofzuiger mét dweilfunctie voor een prikkie bij de Lidl

De Lidl gooide onlangs de robotstofzuiger met een dweilfunctie in de aanbieding. Deze robot bespaart jou heel wat vermoeiende schoonmaakuurtjes. De ECOVACS Robotstofzuiger met dweilfunctie kan, zoals de titel verraadt, stofzuigen én dweilen in één keer. Met een batterijduur van 110 minuten en een systematisch reinigingspad in heen- en terugbanen is jouw huis binnen no-time schoon.

stofzuiger met dweilfunctie

Stofzuiger met dweilfunctie

Lidl €183,95 Shop nu

Is de robotstofzuiger leeg? Dan is het apparaat binnen 4,5 uur volledig opnieuw opgeladen. Het stofreservoir kan tot wel 400 ml opnemen. Ook heeft deze goede hulp in huis obstakeldetectie, automatisch laden en valbeveiliging. Ben jij vaak van huis? Ook dan is deze gadget jouw hulp in nood. De stofzuiger is namelijk overal te bedienen via de ECOVACS-app. Denk aan tijdprogrammering, virtuele limieten etc.

De Lidl verkoopt de robotstofzuiger mét dweilfunctie nu voor een prikkie. De prijs van de stofzuiger is van 229,99 euro naar 183,95 euro gegaan.

Het kan zijn dat je na je feestje moet dweilen of stofzuigen. Om je feestje een extra leuk te maken, verkoopt de Lidl nu ook een karaoke set met discolichten.