Karaokeset met discolichten van de Lidl

Huisfeestjes zijn dé feestjes van de laatste tijd. Deze Lenco Bleutooth karaokeset met discobal tilt jouw thuisfeestje naar een hoger level. Karaokeavonden hoeven nu niet meer via de televisie of zonder microfoon. Het karaokeset beschikt namelijk over een 3-in-1 luidspreker. Het geluid is dus zeker aanwezig, dan kunnen de buren ook gelijk meegenieten. Ook wordt er een microfoon meegeleverd. Je kan jouw favoriete muziek streamen via de Bluetooth speaker of speel het via de USB-poort\SD-kaartsleuf.

Niet alleen de speaker en de microfoon zorgen voor een onvergetelijke karaokeavond. Ook de ingebouwde LED-lichteffecten en de geïntegreerde discobal zorgen voor een heerlijk feestje. Ook is de set heel makkelijk overal mee naartoe te nemen. Door de ingebouwde oplaadbare batterij is het echt van alle gemakken voorzien. Voor 34,99 euro heb je al een discofeestje in huis. Ben jij dus nog niet helemaal zeker over hoe jouw oud-en-nieuw avond er uit gaat zien, overweeg dan het karaokeset met discolichten van de Lidl.

karaokeset van de Lidl

Karaokeset

Lidl €34,99 Shop nu

De Lidl heeft naast dit fantastische set ook een LED-beerpongtafel. De beerpongtafel van de Lidl is in een handomdraai op te zetten. De tafel is opvouwbaar en voorzien van lichteffecten.