Beerpongtafel te koop bij de Lidl

De beerpongtafel van de Lidl is in een handomdraai op te zetten. De tafel is een opvouwbaar en is voorzien van lichteffecten. Het is in hoogte verstelbaar, aanpasbaar aan elke lichaamslengte en heeft dankzij de werking op batterijen geen vervelende stroomkabels nodig. Als de tafel ingeklapt is, kan je het gemakkelijk meenemen naar het volgende feest of berg je hem op om ruimte te besparen tot het volgende feestje.

De tafel is voor zowel binnen als buiten geschikt. De beerpongtafel is 240 x 60 x 70 cm (l x b x h) en weegt  slechts 9,5 kg. Makkelijk te verplaatsen dus!

beerpongtafel te koop bij de Lidl

LED-beerpongtafel

Lidl €74,99 Shop nu

Het geweldige partyspel is voor 74,99 euro te koop bij de Lidl. Dus ideaal voor een kerstcadeau of voor wanneer een van jouw vrienden binnenkort zijn verjaardag viert.

Beerpong-regels

Je speelt beerpong in teams of één tegen één. Aan beide kanten van de tafel worden tien bekers neergezet in de vorm van een piramide. De bekers worden ongeveer voor 1/3 gevuld met bier. Het doel is nu dat de teams of spelers om de beurt het balletje in één van de bekers van de tegenstanders weet te gooien. Met deze tafel heb je de perfecte plaatsen voor de bekers én de tafel is lang genoeg om te spelen.

opvouwbare beerpong tafel

Klik op deze link voor meer informatie over de beerpongtafel van de Lidl