Wat gebeurt er in het privéleven van Max Verstappen?

Na veel geruchten van een verloving tussen de twee tortelduifjes, gaan de geruchten nu compleet de andere kant op. Kelly zou namelijk vreemdgaan op onze favoriete coureur. Nu is het de vraag of dit allemaal gewoon een onnozel gerucht is of dat er wel degelijk waarheid in zit. Ook is er naar buiten gekomen dat vader Jos Verstappen en Kelly Piquet niet meer door één deur kunnen sinds Kelly een aantal uitspraken deed over het incident tussen Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton.

De geruchten over ‘vreemdgaande’ Kelly Piquet

Nou, daar gaan we dan. Wat is er nou precies aan de hand? Het begon op Twitter, hier kwamen een serie aan tweets naar boven over de vriendin van Max Verstappen. Het Braziliaanse model ging dus op haar verjaardag naar het Gaia restaurant in Monaco met een aantal vrienden en vriendinnen, zonder Max. In deze vriendengroep was een man aanwezig met wie ze het blijkbaar heel gezellig had.

De tweets luiden als volgt: “Ik denk dat Kelly Piquet vreemdgaat op Max Verstappen. Hear me out en let niet op dit account, het is een oude die ik nooit heb gebruikt maar nu nodig heb om mijn identiteit te beschermen.” Deze persoon zat blijkbaar samen met haar nicht in hetzelfde restaurant en zag alles wat er gaande was. Ze vervolgt: “Ik zag haar met een man waarvan ik eerst dacht dat het een vriend was, totdat ze elkaar een beetje begonnen aan te raken.” Toen ze even later omkeek zag ze dat de man haar dij aan het strelen was. “Het was raar omdat Max in Jeddah was en waarschijnlijk pas terug naar huis ging wanneer het seizoen voorbij is.”

Kelly Piquet was boos op Lewis Hamilton

Tijdens de Grand Prix in Engeland zagen we allemaal dat Max Verstappen de muur in werd gereden door Lewis Hamilton. Kelly was hier niet zo blij mee en postte een story op Instagram waarin ze zegt: “Noem het wat je wil, een fout, een ongeluk, maar de manier waarop hij zijn winst vierde was schandelijk. Laten we het dan nog niet eens hebben over de penalty…” Een snelle kijker had de story gescreenshot voordat hij weer verwijderd werd. Bekijk hieronder de story.

IMG_9231

Max en Jos Verstappen zouden hier niet blij mee zijn geweest en Jos ging zelfs zo ver door haar te ontvolgen op Instagram. Kelly volgt vader Verstappen nu ook niet meer. Fans merkten op dat de twee ook niet meer samen werden gezien tijdens races. De ene race was Jos er en de ander was het Kelly.

Laten we voor Max Verstappen en Kelly Piquet hopen dat dit slechts een gerucht is en dat ze nog altijd smoorverliefd op elkaar zijn.