Kelly Piquet liet zich onlangs ook van haar beste kan zien op Instagram. Ze plaatste op Instagram namelijk wat foto’s van een intieme shoot. Zo zien we hoe ze gekleed in een weinig verhullende top en jeans te zien is in een reclame voor een kledingmerk. Bekijk de foto’s hieronder.

(Swipe naar rechts voor meer foto’s)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Wie is Kelly Piquet?

Kelly Piquet was ook zonder Max Verstappen beroemd geworden. Ze is namelijk een 32-jarig model, blogger, columnist en PR-professional. Hoewel ze een Braziliaanse nationaliteit heeft, is ze geboren in Homburg in Duitsland. Die Braziliaanse genen heeft ze te danken aan voormalig racecoureur Nelson Piquet. De Nederlandse inbreng komt dan weer van Sylvia Tamsma, een Nederlands model.

Haar jeugd bracht ze door in het zuiden van Frankrijk, maar ook een aantal jaar in Braziliƫ. Na een studie in New York belandde ze uiteindelijk in de modewereld. Naast zelf modellenwerk te doen is ze ook te lezen als columnist voor het tijdschrift Marie Claire. Max Verstappen is overigens de tweede coureur waarmee ze innig is geweest. Zo heeft ze een relatie gehad met Daniil Kvyat, waarmee ze zelfs een kind heeft. Sinds 2020 is ze samen met Max Verstappen. Laten we hopen voor Max dat deze relatie heel lang gaat duren.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van de knappe vriendin van Max Verstappen:

Vandaag is de verjaardag van Max Verstappen

Vandaag is bovendien ook de verjaardag van Max Verstappen. Het wonderkind uit de Formule 1 begint steeds volwassener te worden want hij mag alweer 24 kaarsjes uitblazen. Toch zullen zijn reflexen nog jarenlang op het allerhoogste niveau blijven zodat hij nog jarenlang Nederlands trots zal blijven. Namens de redactie wensen we hem in ieder geval een heerlijke dag toe.