Maak kennis met de Nederlandse Lisa ter Horst

Lisa ter Horst, Lisa ter Horst, Lisa ter Horst. Onthoud de naam, want haar wil je gaan volgen op alle social media die je maar kan bedenken. Lisa werkt als schoonheidsspecialiste, en dat is te zien ook. Met haar 21-jarige leeftijd gaat ze graag naar het strand met haar vrienden en ze vindt het ook heerlijk om hier en daar een terrasje te pakken. Ze houdt er ook erg van om te poseren in nogal strakke kledij en opvallende poses. De gemiddelde man staat al te kwijlen op z’n eigen schoenen. Wat ons betreft mag ze toegevoegd worden aan het rijtje met de mooiste Nederlandse blondines.

Een hit op Instagram

Hartproblemen? Kijk weg. Longproblemen? Kijk weg. We willen natuurlijk niet dat je een iets oploopt of adem tekort komt. Dit is zo’n vrouw die je op het vliegveld ziet en nooit meer zal vergeten.

Ze zoekt trouwens wel naar een nieuwe fotograaf, dus als iemand nou goede foto’s kan maken, ga ervoor. Open sollicitatie sturen en afwachten. Wij selecteerden de leukste foto’s van de Instagram van Lisa ter Horst. Sit back, relax and enjoy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa 🇳🇱 (@lisaterhorsttxx)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa 🇳🇱 (@lisaterrhorst)