Jennifer Aniston op Instagram

Als het aan Jennifer Aniston ligt, blijft iedereen van die datingsites af en ga je elkaar ontmoeten in het echte leven. Al dat internet gedoe vind ze maar niks. Dit is trouwens helemaal niks nieuws aangezien ze ook pas in 2019 Instagram heeft aangemaakt. Dus bijna twee jaar na het maken van haar Instagram onthult ze wat ze zoekt in een man.

 

Wat zoekt Jennifer Aniston in een man?

FRIENDS-ster heeft laten weten wat zij nou écht zoekt in een man. Zoals al eerder besproken, wil ze dus niemand online ontmoeten. Stel je bent in een bar dan zijn dit de dingen waar je op moet letten:

Jennifer Aniston vindt dat de eerste zoen een belangrijk dingetje is daarom zijn eerste impressies ook zeer belangrijk, je moet gelijk goed voor de dag kunnen komen! Ze let er ook op hoe makkelijk het gesprek verloopt, als jullie praten alsof je boter aan het snijden bent, dan ben je binnen. Als jullie gesprek gaat alsof je schuurpapier aan het likken bent, is dat een grote afknapper. Draai er dus niet omheen en zorg ervoor dat het geen interview wordt.

De ideale man voor Jennifer Aniston

Ze wil graag dat je zelfverzekerd bent maar ook weer niet arrogant. Dit kan namelijk een hele dunne lijn zijn, dus daar moet je mee oppassen. Ben zeker van jezelf maar niet vol van jezelf.

Daarnaast MOET je een beetje humor hebben. Jennifer zegt eigenlijk gewoon dat ze niet met je kan zijn als je niet grappig bent. Dit is een zeer taaie onthulling voor de mannen zonder humor, want dit gaat hoe dan ook een lastig verhaal worden. Koop een moppenboek of kijk een stand-up show want zo wordt het je wel erg lastig gemaakt.

Als laatste wil Jennifer dat je gewoon aardig bent. Aardig en gul, je moet goed met mensen om kunnen gaan en gewoon aardig zijn tegen de medemens, ook als het een compleet random persoon is die je niet kent.

Om een beetje extra te helpen, adviseren wij dit artikel over hoe je een mooiere vrouw versiert te lezen. Want ja, Jennifer is waarschijnlijk out of your league, maar wie niet waagt, wie niet wint!