Simon en AnneMarie Keizer verwachten een tweede kind

Voordat de tweede kinderwens van het Simon en AnneMarie Keizer in vervulling ging, hebben ze veel geduld moeten hebben. Door verschillende complicaties in de gezondheid van AnneMarie werd de zwangerschap eventjes uitgesteld. Gelukkig hoefde dit niet lang en konden ze hun wens snel voortzetten.

Echter liet de zwangerschap op zich wachten. Na een maand of zeven werd het emotioneel zwaarder voor AnneMarie. Ze werd onzeker, maar vocht terug. Ze ging beter op haar voeding en haar slaap letten en minderde met alcohol. Mentaal ging het daardoor beter met haar en daarna kwam eindelijk de dag van de positieve test.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Photobomb van Sander Lantinga

Dat Simon en AnneMarie Keizer gelukkig zijn met elkaar delen ze graag met de wereld, zo ook op Instagram. Het was de verjaardag van Sander Lantinga, radio-dj bij 538. Daarom vond AnneMaria het een mooi moment om deze prachtige foto met ons te delen. Het is duidelijk dat Simon en AnneMarie een mooie foto van hen samen wilden, maar Sander besloot met zijn achterwerk de foto een hele andere draai te geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)