Woning met snackbar staat te koop in Nieuwolda

De bijzondere woning op Funda in kwestie is een woon/winkelpand uit de jaren 50 dat zich bevindt in Nieuwolda. Het is een vrijstaande woning met een perceel van in totaal 384 m². De woonoppervlakte van zo’n 203 m² is ook zeker iets waar niet vergeten mag worden.

Verder heeft de woning twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de badkamer, woonkamer, keuken en bijkeuken en als laatst maar zeker niet als minst: de winkel. Hierin zit natuurlijk de snackbar verborgen. De goed belichte en open woonkamer is verrassend groot en beschikt over een erger en schouw met aansluitend de eetkeuken. De keuken bevat een provisiekelder die zich voor een lange tijd nuttigde als de entree voor het voormalige winkelruimte.

woning snackbar - winkel

De winkel heeft uiteraard zelf ook een eigen entree die zich bevindt aan de straatzijde. Aan de andere zijde kan je het achterhuis vinden met de berg- en productiekamers met koel- en vriescellen. Aan de oostelijke zijde ligt de entree voor de woning en daar aansluitend de badkamer. Op de tweede verdieping boven kun je vier eenvoudige maar ruime slaapkamers vinden. In één van de slaapkamers zit zelfs een zolderberging inbegrepen. Met een achtertuin, voortuin, zijtuin inclusief een garage met een capaciteit voor 2 auto’s kan het niet veel beter worden.

woning snackbar - woonkamer funda

Wat is de vraagprijs op Funda?

Een opknapper is het zeker wel, dus voor de klussers onder jullie zou dit het perfecte project zijn. Dingen als de vloeren en deuren mogen zeker een vervanging krijgen. Vooral de bovenste verdieping verdient een grote makeover. De vraagprijs voor deze woning staat momenteel op € 135.000 bij Funda.

Wil je nou nog meer speciale woningen zien? Kijk dan naar dit opvallende huis in Almelo.