Huis in Almelo staat te koop op Funda

Als je het huis op Funda zo van de buitenkant ziet, is het niet heel verkeerd om naar te kijken. Natuurlijk kunnen de kozijnen en de deur een likje verf gebruiken en zou een kleine schoonmaakbeurt geen overbodige luxe zijn, maar verder ziet het er prima uit. De locatie en het huis zijn karakteristiek. Het huis zelf is gebouwd in 1918, waardoor het nog een heel authentiek oud Nederlands huisje is. Verder is het gelegen naast een korenmolen genaamd ‘de Hoop’ en ben je zo in het het stadscentrum of bij andere winkels. Gezellig dus!

Huis in Almelo
Funda

Op papier heeft het huis eigenlijk alles waar je naar zoekt. Het is een vrijstaande woning (oké, het scheelt niet veel maar toch vrijstaand) met in totaal 273 m² perceel. Qua woonoppervlakte mag je in dit huis ook zeker niet klagen. Dit huis op Funda heeft namelijk 106 m² woonoppervlakte, dus flink wat ruimte. Op de begane grond vind je een hal, woonkamer, eetkamer, open keuken, tussenhal en badkamer. Op de eerste verdieping heb je ook nog eens drie slaapkamers tot je beschikking. Als je dit zo hoort, klinkt dit als een perfecte deal.

Wanneer je naar de foto’s vanbinnen kijkt, schrik je eigenlijk meteen. Er is geen moeite gedaan om het huis op te ruimen of schoon te maken, waardoor de charme van het huis helemaal weg is. Er liggen overal spullen, kinderspeelgoed, gevulde plastictassen en andere troep. De meubels zijn oud, er zitten vlekken op de eetkamerstoelen en de bank staat er verzakt bij. Zelfs het droogrek in de keuken staat nog gevuld op het aanrecht. Verder mist dit huis ook enige basisbehoeften. Zo zit er bijvoorbeeld geen keukenkastje meer voor de vaatwasser en dient een gordijn als afscheiding van de ruimte, omdat er geen deur is. Laten we het erop houden dat je er wel heel goed doorheen moet kijken om hier de potentie in te zien.

Huis op Funda
Funda
Huis op Funda
Funda

Een buitenkansje voor klussers

Voor de echte klussers onder ons is dit wel een buitenkansje. Zoals je hebt kunnen lezen, zit er namelijk echt wel potentie in dit huis op Funda. Je kunt er met een goede verbouwing echt een droomhuis van maken. Je moet er alleen wel even de tijd voor nemen, want het puin ruimen alleen al neemt waarschijnlijk flink wat tijd in beslag. De vraagprijs van dit huis op Funda zit in ieder geval wel mee. Hij stond namelijk op te koop voor €159.000, wat een erg mooi prijsje is voor deze tijd. Helaas is de woning onderhand verkocht.

Zie meer  foto’s van de woning in Almelo hieronder:

Tuin van huis op Funda
Funda
Slaapkamer is rotzooi
Funda

Ga je liever voor een huis wat al af is, omdat je twee linkerhanden hebt? Logisch. Bekijk dan hier eens deze woonboerderij in de buurt van Amsterdam.