Ze is steeds actief op sociale media

We kennen Sarah van Soelen natuurlijk allemaal als de ex-vriendin van André Hazes. Zij hadden in 2021 een relatie, maar deze liep al vrij snel op de klippen. Inmiddels heeft ze aardig wat bekendheid overgehouden aan deze relatie en heeft ze haar eigen volgersaantallen flink kunnen laten oplopen.

Ondanks dat het aardig stil is rondom Sarah, blijft ze wel lekker actief op haar sociale media. Zo heeft ze bijvoorbeeld 210K volgers op Instagram en plaatst ze regelmatig prachtige foto’s van haarzelf of de dingen die ze aan het doen is. Geheel passend bij het zomerse warme weer, plaatste Sarah van Soelen onlangs een reeks prachtige foto’s in badpak op haar Instagram. Deze kunnen we jullie natuurlijk niet onthouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen in badpak op Instagram

Het is de afgelopen maand hartstikke warm geweest. Het is voor menig mens lastig vol te houden als de temperatuur zo hoog oploopt. Veel mensen zoeken verkoeling door bijvoorbeeld naar het strand, het zwembad of een meer te gaan. Ze genieten van het water en de verfrissing die het biedt. Daarnaast dragen we natuurlijk massaal luchtige kleding en ook Sarah van Soelen doet gezellig met ons mee. Gelukkig voor ons houdt ze dit niet voor zichzelf, maar laat ze haar prachtige body zien in een prachtige badpak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen viert haar verjaardag met een Instagram-foto in blauwe bikini.