Miljuschka Witzenhausen: een talentvolle mediapersoonlijkheid

Miljuschka Witzenhausen is een naam die niet onbekend is in de mediawereld. Deze getalenteerde Nederlandse mediapersoonlijkheid heeft een carrière opgebouwd in verschillende vakgebieden, waaronder televisie, koken en schrijven. Met haar unieke persoonlijkheid, passie voor eten en bevlogenheid heeft ze haar stempel gedrukt op de entertainmentindustrie.

Televisie, koken en entertainment

Miljuschka is onder andere bekend geworden door haar deelname aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder het populaire programma “24Kitchen”. Ze heeft haar culinaire vaardigheden en kennis van eten op een toegankelijke manier gedeeld met het grote publiek.

Naast haar televisiewerk heeft Miljuschka ook verschillende kookboeken geschreven, die vol staan met heerlijke recepten en haar persoonlijke verhalen. Ze heeft laten zien dat ze niet alleen een getalenteerde kok is, maar ook zeer inspirerend kan schrijven. Deze dame lijkt dus van alle markten thuis te zijn.

Ze viert haar 38e verjaardag met een Instagram-foto

Volg jij Miljuschka op Instagram, dan is het je vast wel eens opgevallen dat deze dame niet vies is van een spannende foto hier en daar. Ook vandaag was het weer raak. Deze ochtend plaatste ze een foto waarop ze poseert in een blauwe bikini. Het bijschrijft luidt als volgt: “38 jaar🎉 happy birthday to me❤️”. 

Veel andere BN’ers en haar andere volgers zijn onder de indruk van de foto en wensen Miljuschka een fijne verjaardag. In slechts een uur tijd heeft het bericht al meer dan 11 duizend likes! Als het aan ons ligt, staat ze over twee jaar in de lijst van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar. Zie hieronder de Instagram-post van Miljuschka:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)