Mooie Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar

Deze vijf Nederlandse vrouwen zijn de 40 jaar gepasseerd, maar bewijzen met hun prachtige uiterlijk dat leeftijd slechts een getal is. Oordeel zelf:

Fatima Moreira de Melo

Deze Nederlandse dame heeft Portugees bloed en dat is goed te zien. Het feit dat ze zo’n mooi lichaam heeft, heeft misschien ook wel te maken met dat ze jarenlang op topniveau heeft gehockeyd. Ze heeft onder andere in het Nederlandse nationale damesteam gespeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

Chantal Janzen

Chantal Janzen is vast geen onbekende voor je. Ze is namelijk erg actief in de televisiewereld waardoor jij haar waarschijnlijk vaak genoeg gezien hebt. In 2019 won ze de Televizier-ster voor de beste tv-presentatrice. Ze mag dan wel 45 jaar oud zijn, maar ze ziet er nog altijd goed uit.

View this post on Instagram

Leco’s got talent. Day 3💥💥💥 @hollandsgottalent

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

 

Sylvie Meis

Sylvie Meis is een jaartje ouder dan Chantal Janzen. Ze is model en tv-persoonlijkheid en heeft haar bekendheid vooral te denken doordat ze de ex is van oud-voetballer Rafael van der Vaart. Zij zijn in 2013 echter uit elkaar gaan. Niet alleen in Nederland heeft Sylvie Meis bekendheid. Ze heeft namelijk ook naam gemaakt in Duitsland door erg actief te zijn in de Duitse televisiewereld.

View this post on Instagram

Back on track 💪🏼💥

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

 

Katja Schuurman

Katja Schuurman is met haar 49-jarige leeftijd de oudste van het stel en nog nét geen 50. Ondanks deze leeftijd heeft ze bekend gemaakt zwanger te zijn van haar man Freek van Noortwijk, met wie ze onlangs getrouwd is. Van 2006 tot 2015 was ze getrouwd met Thijs Römer. Katja Schuurman is naast actrice ook zangeres en presentatrice. Nu de jaartjes er langzaam bij beginnen te komen wordt ze er niet minder knap op.

 

Carice van Houten

Carice van Houten is uit dit lijstje degene met de meeste internationale bekendheid. Dit komt niet alleen doordat ze een van de mooiste Nederlandse vrouwen van haar leeftijd is, maar ook omdat ze onder andere in de serie Game of Thrones en in de film Brimstone speelde. Daarnaast speelde ze in de bekende Nederlandse film Zwartboek.