De mooiste woonboerderij staat te koop op Funda

Na een lange nachtrust opstaan in een oase van rust, met een heerlijke kop cappuccino in je rechterhand, genietend van de eerste zonnestralen die de dag je te bieden heeft. Klinkt als als een fantastisch plan toch? Hoewel deze droom woonboerderij al enige tijd op Funda staat en alsmaar in vraagprijs zakt, is hij nog steeds niet van de huizenmarkt en dat doet ons verbazen. Dit riante optrekje ligt in het oudste natuurgebied van Nederland en bevindt zich in complete rust en stilte. Hoewel je jezelf even kunt terug trekken van de chaos om je heen, is de sfeervolle stad Amsterdam op steenworp afstand en binnen een kwartiertje te bereizen.

funda woonboerderij
Foto van Funda

Naast de fantastische buitenkant die voorzien is van een combinatie van historische details en gemoderniseerde aspecten, biedt de binnenkant van de Funda woonboerderij je net zoveel moois.

De luxe woonboerderij, die beschikt over een perceel van 5.715 vierkante meter, is voorzien van een fantastisch grote leefruimte waar je wordt blootgesteld aan een mooie lichtinval, zeven kamers waarvan vijf slaapkamers.

funda woonboerderij

funda woonboerderij

Verder bestaat de woning uit drie woonlagen en drie badkamers. Aan de achterzijde en voorzijde bevinden zich een enorme opengeslagen houten deuren voorzien van glas, waar je ’s avonds weg kunt dromen van de ondergaande zon over de velden, onder het genot van een goed glas wijn.

De prijskaart van Nederlands mooiste woonboerderij

Naast het feit dat deze Funda woonboerderij je de perfecte woongelegenheid biedt, is het het optrekje ook nog eens een ideale en functionele locatie voor het realiseren van werkruimten. De woonboerderij is voorzien van een aantal functionele ruimtes die open in verbinding staan met elkaar. Naast de woning zelf beschikt het perceel ook over een bijgebouw die je zou kunnen laten realiseren in een bed & breakfast of een wellness ruimte. Zie jij deze karakteristieke woonboerderij wel zitten? De droomwoning staat op het moment te koop op Funda voor een prijs van € 2.950.000. Helaas is de huidige status wel ‘verkocht onder voorbehoud’.

Wil jij achter meer details van de luxe woonboerderij komen of meer afbeeldingen bekijken? Neem dan een kijkje op Funda of hieronder.

funda woonboerderij

funda woonboerderij

funda woonboerderij