Een goede koffiemachine is te koop bij de Lidl

De Lidl heeft onlangs een koffiemachine met een mega korting in de verkoop gezet. Als je naar de beoordelingen kijkt, dan is dit Volautomaat-espressomachine alles wat je zou willen als echte koffiedrinker. Van een melkopschuimpijpje voor een heerlijke cappuccino tot een automatische uitschakeling en verstelbare koffie-uitloop; hij heeft het allemaal. Dit apparaat zorgt zelf voor een perfecte dosering. Door de reinigings- en ontkalkingsprogramma‘s is het bovendien eenvoudig om het apparaat schoon te houden.

koffiemachine lidl

Koffiemachine

Lidl €249 Shop nu

De machine is in twee kleuren beschikbaar. De watertank kan wel eventjes mee, want de inhoud is 1,8 L en het heeft een bonenreservoir van 275 gram. Het apparaat zorgt voor een snelle opwarming en het warm houden van koffie vanaf het allereerste kopje.

Deze geweldige koffiemachine bij de Lidl heeft een mega korting gekregen. De prijs is verlaagd van 729,99 euro naar 249,- euro. 

Wij hebben ook de perfecte oplossing gevonden voor degene die bergen moet verzetten om de stofzuiger en dweil tevoorschijn moet toveren of voor de mensen die gewoon van een beetje (overbodige) luxe houden. Nu te koop bij de Lidl: spotgoedkope robotstofzuiger mét dweilfunctie.