Een kledingloze dag op Instagram

Een kledingloze dag, dat was het zeker. De eerste bekende dame die uit de kleren ging was Jennifer Lopez. Ze plaatste een video waar ze vogelvrij op stond, ter promotie van haar nieuwe huidverzorgingsproducten. Slechts enkele uren na deze post van JLo, verblijdde Heidi Klum ons met haar eigen blote figuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

De pikante foto van Heidi Klum

Het lijkt erop dat Heidi Klum wederom kleding vergeten is aan te trekken, of gewoon altijd zonder slaapt. Op de foto zien we namelijk het model, zonder kleding op een bed liggen. We zien verder een witte, doorschijnende stof over een deel van haar lichaam gedrapeerd liggen. Ze kijkt recht in de camera en bedekt met haar arm haar voorgevel.

De beschrijving van de foto luidt: “Come back to bed Baby”. Als je het dan toch vraagt, dan graag. We waren erg benieuwd wat haar volgers van deze foto vonden, maar helaas heeft Heidi haar reacties uitgeschakeld. Maar we kunnen wel raden wat de volgers van de foto vinden.

Bekijk hieronder de desbetreffende foto van Heidi:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Het is een stoute maand voor Heidi, want dit is niet de eerste keer deze maand dat ze een pikante foto plaatst. Ze ging deze maand al topless op haar Instagram.