Jennifer Lopez is een household naam in Hollywood

Zangeres, danseres en actrice Jennifer Lopez, ook bekend als JLO, is niet meer weg te denken uit Hollywood. Begonnen als danseres, was Jenny from the Block voor het eerst in een opvallende rol op televisie te zien in de televisieserie In Living Color (1990 – 1994). Hierin speelde ze één van de Fly Girls, een house dance troupe. Ze was in deze serie te zien naast andere grote sterren als Jamie Foxx en Jim Carrey. Al snel steeg haar populariteit en ze kreeg in 1994 haar eerste professionele acteer-klus. Enkele jaren later, in 1997, kreeg zij de biografische rol van overleden zangeres Selena en sindsdien is ook haar muzikale talent niet meer uit Hollywood weg te denken.

Ze trakteerde haar fans en volgers enorm op haar 53e verjaardag

De superster is onlangs 53 jaar geworden en hoe kun je zo’n prachtige leeftijd nou beter vieren dan met een filmpje waarin te zien is hoe goed ze er nog uit ziet? JLo deed precies dit. Voor haar cosmeticabedrijf JLoBeauty is Jennifer Lopez namelijk volledig uit de kleren gegaan. Dit bedrijf maakt heerlijke huidproducten die ervoor moeten zorgen dat je huid gezond en stralend blijft. Zo ook de nieuwe booty balm, een zachte lotion die ze met deze spectaculaire birthday-surprise op haar Instagram lanceerde:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Helaas is Jennifer nu officieel geen single meer

Mocht je nog altijd dromen ooit met Jennifer Lopez te kunnen trouwen, dan is het nu toch echt tijd om die droom aan de kant te zetten. Jennifer Lopez trouwde namelijk kortgeleden weer met oude vlam en mede-acteur Ben Affleck. De twee hadden ook een relatie van 2002 tot 2004 en hebben er daarna een punt achter gezet. Ze kwamen elkaar onlangs weer opnieuw tegen en het had zo moeten zijn: de twee zijn in Las Vegas getrouwd en zijn nu samen op huwelijksreis in Parijs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Kun je nou niet genoeg krijgen van het prachtige lichaam van Jennifer Lopez? Check dan nog even deze bikinifoto’s die ze onlangs op Instagram heeft geplaatst.