Maak kennis met Heidi Klum

Moeten we haar daadwerkelijk nog aan je voorstellen? We kunnen ons namelijk niet indenken dat je nog nooit van deze dame gehoord hebt. Maar we willen je natuurlijk niks onthouden, want deze dame moet je leren kennen. Heidi Klum is een 49-jarig model uit Duitsland. Op 18-jarige leeftijd begon ze aan haar modellencarrière nadat ze een beauty contest in Duitsland won.

Het duurde niet lang voordat ze naar New York vertrok om haar carrière naar een hoger level te tillen. Ze kwam uiteindelijk terecht bij Victoria’s Secret en later kreeg ze pas echt een naam nadat ze op de cover van Sports Illustrated kwam in 1998. Ondanks haar “niet geschikte figuur” werd ze een favoriet van vele merken. Ze verscheen op de cover van verschillende tijdschriften zoals; Vogue en Elle. Tegenwoordig is ze ook werkzaam op de televisie als jurylid van Project Runway en America’s Got Talent.

Heidi Klum topless op Instagram

Heidi Klum die topless op Instagram staat, dat is niet iets heel nieuws voor ons kunnen we je zeggen, ze deed het namelijk al een aantal keren. Ook liet ze al eerder zien dat ze ondanks haar leeftijd, nog helemaal in shape is. Dit liet ze weten door op Instagram te verschijnen in een uitdagende outfit.

Deze week was het dan weer zover; we mogen weer genieten van een topless foto van Heidi Klum. Deze keer was het in een bikini, met een gigantisch mooi uitzicht, om dan wel niet te spreken over het mooie landschap achterop de foto. “Boy it’s HOT”, luidt de beschrijving van de foto en we kunnen wel zeggen dat wij het alleen nog maar warmer krijgen van deze foto.

Bekijk hieronder de topless foto van Heidi Klum:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Niet alleen over Heidi zijn we te spreken, maar ook over haar dochter. Ze gaat haar moeder achterna en maakte haar debuut als internationaal topmodel.