Heidi Klum danst er op los in haar nieuwe Instagrampost

De nu 48-jarige Heidi Klum is al op jonge leeftijd begonnen met haar modellenwerk. Toen ze 18 jaar was, besloot ze haar modellen carrière serieus te nemen. Voordat ze model werd, had ze een droom om ontwerpster te worden. Deze gedachte werd volledig van de tafel geveegd toen ze een modellen wedstrijd won in haar geboorteland Duitsland.

 

Heidi Klum werd al snel een favoriet en werkte onder andere voor Victoria’s Secret. Dit hielp haar om wat bekender te worden in de hele modewereld. Later verscheen ze op tijdschriften als Vogue, Elle, Marie Claire en Harper’s Bazaar. Tegenwoordig heeft ze haar naambekendheid ook te danken aan televisieprogramma’s. Zo was ze jurylid van Project Runway en America’s Got Talent.

Ze bewijst nog dagelijks dat het meer dan terecht is dat ze een topmodel was in de vroegere jaren. Met haar lichaam om 48-jarige leeftijd zou ze zo weer op een magazinecover kunnen verschijnen. Dit keer plaatst ze een filmpje op haar Instagram-account. Ze danst er op los in een wel heel klein pakje voor de videoclip van haar nieuwe nummer met niemand minder dan Snopp Dogg. Haar volgers vinden het fantastisch, net als wij, maar toch heeft Heidi Klum ervoor gekozen om de reacties uit te zetten.

Klum heeft al eerder laten zien dat haar lichaam nog prachtig is. Ze plaatste een topless foto en liet zien dat vrouwen van haar leeftijd nog prima in shape kunnen zijn. Wat een prachtvrouw.