Supermodel Heidi Klum

Heidi Klum was het eerste Duitse model ooit die Victoria’s Secret Angel werd. Ze heeft daarnaast ook op de covers gestaan van bladen als Elle, Marie-Claire en Vogue. Haar doorbraak als super model dankt ze echter aan de Sport Illustrated Swimsuit Issue waar ze op de cover stond, naast haar werk als Victorie Secret Angel.

In Duitsland is Klum echter een grootheid gebleven. Zo heeft ze haar eigen tv-serie ‘Germany’s Next Topmodel’, uiteraard gebaseerd op America’s Next Topmodel, de serie die gepresenteerd wordt door Tyra Banks. Het programma is inmiddels alweer toe aan het 16e seizoen. Kortom, de 48-jarige schoonheid weet niet van ophouden.

Gelukkig getrouwd

Dat model Heidi Klum zich totaal niet gedraagt als de typische 48-jarige vrouw vinden wij helemaal niet erg. Zo is ze ook heerlijk actief op Instagram en kunnen we dus mooi genieten van haar prachtige foto’s en dito lichaam. Er is echter een man in het leven van Heidi Klum die helemaal in zijn handen mag wrijven. Het is de 17 jaar jongere gitarist Tom Kaulitz. De 31-jarige Tom is getrouwd met Heidi en blijkbaar bevalt dat goed.

Het liefdesleven van Heidi Klum

Na een redelijk turbulent liefdesleven waarin ze onder andere getrouwd was met Ric Pipino en zanger Seal, is ze nu in een wat rustigere periode van haar leven aanbeland. Dat wil niet zeggen dat ze opeens vies is van wat provocerende foto’s. Zo wist ze voor aanvang van de EK-wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland de aandacht op zich te vestigen met niets verhullende kleding. Ondertussen genieten we gewoon nog zolang het kan van Heidi Klum.