Topmodel Heidi Klum haar dochter komt eraan

Heidi Klum is al een geruime tijd ontzettend populair als model en tv-presentatrice. De Duitse weet niet van ophouden en verovert keer op keer de cover van internationale magazines en steelt ze het podium op landelijke televisie. Daarnaast heeft ze een flinke achterban op haar Instagram opgebouwd: maar liefst 7,7 miljoen volgers willen weten hoe het dagelijkse leven van Heidi eruit ziet.

Overigens is dat niet het enige dat je ziet op haar tijdlijn: langzamerhand ontstaat er een take-over door haar dochterlief Leni. De jongedame wilt maar al te graag in de voetsporen van haar moeder treden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Leni Klum op de cover

En die droom begint steeds meer op werkelijkheid te lijken. “Het was slechts een kwestie van tijd tot ik het zelf als model zou proberen.” Die zin is zwart op wit gedrukt in het magazine Vogue, internationaal één van de grootste modebladen. Het is Leni namelijk gelukt, om samen met haar moeder op de cover te komen van het magazine. Daar is ze natuurlijk super trots op, maar ze had veel liever al op een jongere leeftijd door willen breken: “Ik kreeg mijn eerste aanbod toen ik pas 12 of 13 jaar was van een merk dat ik toen graag droeg: Brandy Melville. Ik smeekte mijn moeder of het mocht, maar ik had geen schijn van kans. Ik begrijp nu dat ik veel te jong was.”

Nu Leni de smaak te pakken heeft van het modellenwerk, is ze voorlopig nog niet klaar met haar carrière. Modellenwerk is voor haar namelijk haar grootste en enige droombaan: “Voor de meeste banen zou ik mijn gekke gedrag moeten onderdrukken om professioneel over te komen, maar als model kan ik alles loslaten en gewoon zijn wie ik ben. De baan is de perfecte uitlaatklep voor alle energie die ik in mij heb.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leni Klum (@leniklum)