De knappe Heidi Klum is een droomvrouw van veel mannen

Het is alweer een tijdje terug dat Heidi Klum voor het eerst op de loper stond, maar ze kan het nog steeds. Het Duitse model heeft op zo veel magazines gestaan, en vaak haalde ze ook de voorpagina. De Duitse, Spaanse en Franse Vogue waren maar een deel van de namen waar deze knappe vrouw in heeft gestaan.

Het bekendste werk wat Heid Klum heeft gedaan, is toch wel als Angel voor Victoria Secret. Zij was de eerste Duitse die dit voor elkaar kreeg en bereikte hiermee een mijlpaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Na het modellenwerk is Heidi zich meer gaan focussen op presenteren en dat deed ze maar al te goed. Vanaf 2013, met een jaar pauze ertussen, zit zij op één van de vier stoelen bij America’s Got Talent. Daarnaast presenteert ze Germany’s Next Top Model en het Amerikaanse reality programma Project Runway. Zij is inmiddels al tien keer genomineerd voor een Emmy Award voor haar eigen kunnen als presentatrice of televisie persoonlijkheid en in 2013 won zij dan ook uiteindelijk die wel verdiende Emmy Award voor Outstanding Host for a Reality Program or Reality-Competition Program. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

De Instagram van het voormalig Duits model

Heidi heeft al een aantal relaties gehad en is al verschillende malen gescheiden. Een man waarmee Heidi is geweest, is onder andere de directeur van het Formule 1 team van Renault. Dat is het team waar Daniel Ricciardo nu rijdt. Heidi zou wel een hele goede Formule 1 vrouw zijn geweest.

Heidi vertelde in een interview met Ocean View dat zij heel vrij is opgevoed en zichzelf niet onzeker voelt over haar lichaam of deze wilt verbergen. Ze omschreef zichzelf als nudist en houdt ervan om ook niet te veel te dragen. Het is volgens het Duitse model echt een vrij gevoel en wij geven jou groot gelijk Heidi. Je moet lekker doen wat je zelf wil en volgens mij ga je jouw looks nooit verliezen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)