Welke warme truien moet een man in de winter hebben?

Het is je vast niet ontgaan tijdens een wandeling of fietstocht: de temperatuur neemt af en zeker in de late avonduren kan het behoorlijk koud zijn buiten. Reden dus om ons te verdiepen in de juiste warme truien om ons warm te houden deze periode.

Een coltrui is ideaal voor een stijlvolle look, terwijl een hoodie juist vooral comfortabel is. Een sweatshirt is bovendien een trui waar je alle mee op kunt gaan. Wij tonen je modieuze varianten voor dit seizoen.

1. Hoodie

Elke man heeft tenminste één hoodie nodig. Deze trui is ideaal om te dragen tijdens een uitgebreide Netflix-sessie, tijdens een relaxte dag met je vrienden of als je op weg bent van of naar de sportschool. Tegelijkertijd kan je de hoodie ook prima op straat dragen. De trui is namelijk onmisbaar voor elke man die van streetstyle houdt. Combineer hem met een spijkerbroek, cleane sneakers en een leren jas of spijkerjas voor een casual look.

 

hoodies trui met capuchon

2. Coltrui

Verreweg de meest stijlvolle variant onder de warme truien voor de winter is de coltrui. Een zwarte variant heeft een tijdloos karakter en is daarom onmisbaar, maar ook een donkerblauwe, grijze en camelkleurige coltrui staat netjes en verzorgd. Combineer ze met een lange overcoat voor een onuitwisbare look. Warm én stijlvol.

warme truien

 

3. Sweatshirt

Eén van de warme truien voor de winter die in je kast moet hangen is het sweatshirt. Met deze trui kun je werkelijk alle kanten op. Combineer hem met een nette pantalon en het kraagje van een overhemd voor een business look. Draag de trui met sneakers en een chino voor een meer gangbare look. Voor het sweatshirt geldt dat je er het beste een paar varianten van kunt kopen: een paar in rustige kleuren die je met alles kunt combineren en één of twee die juist wat meer opvallen.

warme truien
Foto via: Instagram @fabianlueck