Monica Geuze

Tja, waar kennen we deze vrouw niet van? Deze powervrouw is onder meer te kennen als presentatrice, vlogger, ondernemer, auteur, DJ en ga zo maar door. Het begon allemaal bij haar vlogcarrière. Hierin gaf ze haar volgers een kijkje in haar leven. Ondertussen heeft ze 542.000 abonnees op YouTube. Op Instagram is ze ook een enorme hit. Met haar 1,3 miljoen volgers is Monica Geuze misschien wel een van de bekendste Nederlanders. Dit jaar is ze uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Meer dan terecht vinden wij. Naast haar prachtige uiterlijk staat ze ook nog altijd haar mannetje. Beauty en the brains kan je wel zeggen.

Tegenwoordig is misschien het meest bekend als presentatrice van het programma Temptation Island. Daarnaast heeft ze sinds kort een eigen podcast, Geuze & Gorgels, samen met Kay Gorgels. Dit is een regelrechte hit met hun humor en ongezouten mening over verschillende onderwerpen.

De likes stromen binnen op Instagram

Het is over het algemeen wel bekend dat een Instagram-foto met wat minder kleding op het lijf meer likes trekt. Daar is deze powervrouw het levende bewijs van. Haar gemiddeld aantal likes van andere foto’s ligt rond de 60.00, ook enorm veel. Met deze prachtige bikinifoto weet ze in minder dan 16 uur, 111.040 likes te genereren. Best logisch met een figuur als dit.

Zie de desbetreffende foto van de Instagram van Monica Geuze hieronder:

Naast Temptation Island-presentatrice Monica Geuze plaatst ook een deelnemer van dit programma graag bikini foto’s. Bekijk de bikini foto van Yasmin Karssing, de dame die meedeed aan Temptation Island VIPS.