Yasmin Karssing en haar Temptation Island-avontuur

Als actrice, presentatrice en zangeres is Yasmin een vrouw met vele talenten. Je kan haar kennen van de films Renesse, Flikken Maastricht en Fuck de Liefde. Naast deze films is zij onder de jongeren misschien wel het meest bekend van haar deelname aan Temptation Island VIPS. Samen met haar vriend, nu ex-vriend, Thomas Cox deed zij mee aan deze relatietest. Dit pakte niet goed uit en na dit programma ging Yasmin als single door het leven. Tegenwoordig is ze weer gelukkig in de liefde. De actrice heeft nu een relatie met regisseur Arne Toonen.

Ze geeft zich bloot op Instagram

De actrice is niet vies van een gewaagde foto. Ze post de ene na de andere bikinifoto en met zo’n lichaam geven wij haar groot gelijk. Het zou zonde zijn om dat voor jezelf te houden, toch? Yasmin laat nu een prachtige bikinifoto zien op Ibiza. Voor veel mannen een lust voor het oog.

Je kan de foto zien door naar haar Instagram te gaan in deze link.

Yasmin Karssing is niet de enige oud Temptation deelnemer die niet vies is van een pikante foto’s  Milou, ook een oud Temptation Island-deelnemer, gaat uit de kleren en zet de foto’s online.