De auto van Rico Verhoeven

Een tijdje terug heeft kickboksers Rico Verhoeven zijn oude Porsche Panamera ingeruild voor een nieuwe McLaren 720s. ‘Van ruilen komt huilen’ is het standaard gezegde, maar Rico is nog altijd zo blij als een kind met zijn McLaren.

Destijds zat de auto in een fel oranje jasje gewikkeld. Best wel heel erg opvallend voor een auto, maar tegenwoordig is het hoe opvallender hoe beter. De McLaren is naast een opvallend voorwerp voor het oog een enorm krachtige supercar. Met 720 pk rijdt de auto in 2,9 seconden naar 100 kilometer per uur. Vliegensvlug.

De transformatie van zijn McLaren 720s

Blijkbaar is Rico Verhoeven zelf uitgekeken op de fel oranje auto. Waarom dan gelijk een nieuwe kleur auto kopen, als alleen de kleur ook te veranderen is. Na de oranje kleur kreeg de auto een rode glanzende kleur. Ook daar was hij snel op uit gekeken. De auto veranderde van glanzend rood naar een matte navy groene kleur. Dit keer was Rico niet klaar met de kleur, maar kreeg de McLaren een gloednieuwe bodykit. Een Novitec forced carbon om precies te zijn. Bekijk hieronder de nieuwe versie van de dikke auto.

Ook Kraantje Pappie laat op Instagram zijn gloednieuwe auto zien.