De nieuwe auto van Kraantje Pappie

De rapper bracht in 2017 een nummer uit waarin hij wereldwijd bekend maakte wat zijn voorkeur was wat betreft een automerk. Nu is het inmiddels 2021 en is zijn droom werkelijkheid geworden. Het nummer waarover het hier gaat is natuurlijk ‘Pull Up In Een Porsche’. Hierin wordt vrij duidelijk dat zijn voorkeur naar het merk Porsche gaat. Dat is in die vier jaar tijd niet veranderd. Het gaat hier om een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, een heel mondje vol.

Het is niet alleen de naam die de auto zo indrukwekkend maakt, ook de kwaliteiten van de auto zijn niet te missen. De Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo heeft een 0-naar-100-tijd in 3.2 seconden! Daarnaast heeft het ook nog eens een dikke 700 pk onder de motorkap. En als klap op de vuurpijl heeft het een topsnelheid van 315 km/u. Met een zwarte lak is de nieuwe auto van Kraantje Pappie een schitterende vertoning.

Wat begon als een jongensdroom is nu echt werkelijkheid geworden voor de rapper. Hij laat in zijn Instagram-post de prachtige auto zien. Met als bijschrift ‘Pull up in een Porsche: een kort verhaal’, bewijst de Groningse rapper dat je wel degelijk werkelijkheid kan maken van je dromen. Bekijk de foto’s hieronder.

Kraantje Pappie is niet de enige die zich recentelijk op een nieuwe dikke auto heeft getrakteerd. Ook andere bekende Nederlanders houden ervan om zichzelf te verwennen met toffe auto’s. Lees ook: Nikkie Plessen koopt ook een gloednieuwe auto waar elke vent jaloers op is.