Luxe penthouse te koop in Eindhoven

Met bijna 240 vierkante meter is dit penthouse onwijs ruim. Het is verdeeld in twee vleugels, de woonvleugel en de slaapvleugel. Direct bij binnenkomst word je ontvangen door een prachtige ontvangsthal met aan de linkerkant twee inloopkasten en aan de rechterkant de slaapvleugel.

De woonkamer heeft een open keuken. Deze is klassiek van opzet met een enorm werkeiland waar heerlijk gekookt kan worden. De woonkamer inclusief keuken is omringd door enorme ramen. Direct naast de keuken zijn twee inloopkasten te vinden. Deze zijn te gebruiken als voorraadkast of bijkeuken. Naast de prachtige klassieke keuken is de woonkamer voorzien van diverse hoeken. Hier kan worden gegeten, televisie gekeken worden en bijvoorbeeld ontspannen. Het hele appartement is voorzien van Spaanse marmer in een warme tint.

appertement funda eindhoven penthouse

De doorlopende gang leidt naar een prachtige badkamer en twee ruime kamers. Deze badkamer is voorzien van een marmeren inloopdouche. De twee kamers zijn te gebruiken als slaapkamers of werkkamers. De ouderlijke suite heeft een eigen garderobe kamer en een groot slaapgedeelte. Ook deze vleugel is voorzien van meters hoge ramen. Naast de twee vleugels krijg je er nog een eigen opbergruimte bij. Deze is te gebruiken voor fietsen, opbergruimte en dergelijke.

penthouse funda

Wat is de vraagprijs op Funda?

Het penthouse bevindt zich in De Admirant, het allerhoogste gebouw van Eindhoven. Alle stadse voorzieningen liggen op wandelafstand. Denk aan musea, restaurants, terrassen en boetieks. Het appartement ligt op de 26ste verdieping van het gebouw. Door de metershoge ramen is het uitzicht sprakeloos. Met het blote oog is te kijken tot aan Den Bosch, Tilburg en Limburg. Er is tot wel 270 graden te kijken vanuit het appartement.

slaapkamer luxe marmer

Misschien even schrikken als je de vraagprijs ziet van dit penthouse, maar dat is het meer dan waard. De woning staat op Funda te koop voor een bedrag van 1.250.000 euro.

Benieuwd naar nog meer Funda parels als deze? Bekijk dan dit miljoenenpenthouse in Amsterdam.