Nikkie Plessen verdient goud geld

Dat Nikkie Plessen een succesvolle zakenvrouw is, dat hoeven je niet meer te vertellen. Ze is zelfs actief als één van de investeerders in het tv-programma Dragons’ Den. Hiervoor moeten je eigen zakken natuurlijk goed gevuld zijn, en we kunnen je vertellen: die zakken van Nikkie zitten voller dan vol. Het totale vermogen van Nikkie Plessen liegt er dan ook niet om.

De bekende Nederlander koopt een nieuwe auto

Nikkie Plessen heeft dus een nieuwe auto gekocht waar menig man erg jaloers op zou zijn. Op het Instagram-account van Outland Landrovers zien we de onthulling van de nieuwe auto in een aantal foto’s.

nieuwe auto van Nikkie Plessen
Foto via Instagram outland-landrovers

Zodra het zeil van de auto af wordt gehaald, vallen onze monden open. De nieuwe auto van Nikkie Plessen is een Range Rover P565 SVAutobiography Dynamic (V8 Supercharged benzine met 565 pk). Een auto waar er maar weinig van rondrijden in ons land.

Maar met zo’n bankrekening geven we de fashionista groot gelijk.

Nieuwe auto Nikkie Plessen
Foto via Instagram outland-landrovers

En als je dacht dat dit de enige jaloersmakende bolide is van de Bekende Nederlander? Dan zit je toch echt mis. Bekijk de andere auto van Nikkie. Stiekem vinden wij die bak nóg vetter dan haar nieuwe aanschaf.