Wat verdient de kickbokser?

Afgelopen december ging Rico Verhoeven wederom de strijd aan met Badr Hari. We weten allemaal hoe dit is afgelopen. De Brabander won het gevecht nadat Badr wederom moest opgeven vanwege een blessure. Voor een gevecht van die grootte konden beide mannen zo’n 500.000 euro bijschrijven. Wanneer je als kickbokser wint met een knock-out, dan kan je er nog zo’n 50.000 euro extra bij optellen. Aangezien Rico Verhoeven sinds 2014 aan de wereldtop staat binnen zijn sport, kan je zijn vermogen wel uitrekenen.

De nieuwe auto van Rico Verhoeven

Met zulke lekkere bedragen kan je je voorstellen dat de beste man hemzelf een luxe leventje leidt. Met een onwijs mooie villa zit de man er warmpjes bij. Bovendien heeft hij sinds kort ook een nieuwe Range Rover Sport onder zijn kont, naast zijn Porsche Panamera. Die laatste auto heeft ie nu weer omgeruild voor een nieuwe bak: een McLaren 720s.

Deze brute McLAren heeft hij aangeschaft bij Louwman Exclusive, te Utrecht. Kijkend naar de vorige auto’s van Rico Verhoeven, konden we verwachten dat hij voor iets heel sportiefs en opvallends ging. Je kan simpelweg niet om de felle oranje kleur heen. Ook onder de motorkap is het een opvallende bak. De 4.0 liter V8 supercar heeft namelijk de kracht van maar liefst 720 paarden.

Dat Rico trots is op zijn nieuwe speeltje, dat laat hij ook zien op zijn Instagram kanaal. Hij heeft twee dagen geleden de onderstaande video gepost, waarin we al een glimp kunnen opvangen van de nieuwe auto van Rico Verhoeven.

Echter is het geen zorgeloos leventje. Hij staat voortdurend in de spotlights en onlangs is de relatie met zijn vriendin Jacky stukgelopen.