Porsche en Land Rover

Rico Verhoeven heeft een liefde voor twee automerken: Land Rover en Porsche. Jaren geleden reed hij in een Porsche Panamera die hij inruilde voor een Range Rover. Deze werd vervolgens weer ingewisseld voor een Panamera. De man rijdt dus graag het nieuwste van het nieuwste.

De auto van Rico Verhoeven: Range Rover Sport P400 HST

Na zijn gewonnen gevecht om de wereldtitel tegen Badr Hari vond Rico het weer tijd om een nieuwe auto aan te schaffen. Deze keer is het een hele brute Range Rover Sport P400 HST geworden. Hij deelde een foto van zijn nieuwe bak op zijn Instagram:

View this post on Instagram

Mobility partner @knook.breda #rangerover #sport

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Rico Verhoeven is ambassadeur

Rico Verhoeven is ambassadeur voor Jaguar Land Rover-dealer Knook in Breda. Dit zorgt ervoor dat hij regelmatig een nieuwe auto kan uitzoeken. Nu heeft hij dus besloten om deze vette auto op te halen die een 3,0-liter zes-in-lijn heeft die door middel van een mild-hybridsysteem 400 pk produceert. Carpathian Grey is de kleur van zijn nieuwe auto, lekker chique term he? Deze toffe landrover is afgewerkt met een Black Pack. De HST-uitvoering brengt de carbon details met zich mee.

Nieuwe Range Rover Rico Verhoeven
Foto: Knook Breda
Range Rover
Foto: Knook Breda
Nieuwe auto
Foto: Knook Breda

Rico kocht ook een nieuwe villa

Jaren geleden kocht Rico Verhoeven al een nieuwe villa, waar hij veel geld voor neer moest leggen. Hier is hij samen met zijn vrouw en kinderen in gaan wonen. Zoals je kan zien, is er genoeg ruimte voor de auto.

Carrière als acteur

Rico is onverslaanbaar in de ring, maar dit is niet genoeg voor hem. Zo is hij tegenwoordig erg actief in de media wereld. Hij maakt veel gebruik van Instagram waar hij veel gebeurtenissen van zijn leven deelt. Ook is hij als acteur aan de weg aan het timmeren. Zo vertolkte hij de hoofdrol in de actiefilm The Black Lotus waar hij ook co-producent was. Daarnaast zal hij in het tweede seizoen van Undercover een brute rol gaan spelen. Deze nieuwe Range Rover past dan ook zeker bij zijn nieuwe sterallure.