Het nieuwe stulpje van Rico verhoeven

De villa die Rico heeft gekocht, telt maar liefst 213 vierkante meters aan woonoppervlak – genoeg plek om te sparren dus. Blijkens de informatie op het luxeplatform Pure Luxe heeft Neerlands trots in kickboks-land een schamele €688.000 neer weten te tellen voor deze villa. Een bedrag dat niet mals is, maar wat weer aantal tienduizenden euro’s lager is dan de originele vraagprijs. Deze lag namelijk op €730.000. Daar is dus een aardig zakcentje van afgeknabbeld. Iets wat we ook wel weer kunnen rijmen aangezien de woning tot op heden 29(!) maanden te koop heeft gestaan.

nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN

In het huis vinden we acht kamers, waarvan er zes als slaapkamer door het leven gaan en eentje als badkamer. Er is genoeg ruimte voor gasten dus. Daarnaast is de volledige villa voorzien van vloerverwarming, iets wat zeker met de koude dagen voor de deur een enorme pluspunt is. De tuin is onder meer toegankelijk via de openslaande deuren in de woonkeuken en bestrijkt zoals gezegd de volledige ruimte rondom het huis. In de garage is plek voor drie auto’s, dus ook daar aan ruimte geen gebrek.

Het geheel wordt in de gaten gehouden door camerabeveiliging, Rico kan ’s nachts dus rustig slapen. Al lijkt het ons zeer onwaarschijnlijk dat iemand ongevraagd bij de vechtersbaas op de deur gaat kloppen. Wat vinden jullie, is dit een het beste wat je voor een kleine 7 ton kunt kopen?

nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN nieuwe villa Rico Verhoeven in Halsteren MAN-MAN