Rico Verhoeven heeft zijn McLaren sinds valentijnsdag

Het was 14 februari 2020, Valentijnsdag, toen Rico Verhoeven zijn liefde verklaarde aan de McLaren 720. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. De auto was toen nog oranje, leuk voor op het EK, maar toch behoorlijk opvallend en niet een kleur waar je omheen kan. Misschien dat Rico Verhoeven ook zoiets dacht en snel uitgekeken was op de kleur, want hij besloot de auto een nieuwe look te geven. Eerder liet hij de auto al wrappen in het rood-zwart maar een jaar naar de aanschaf kreeg de auto opnieuw een metamorfose.

Absolute Motors geeft de auto een nieuwe look

De kickbokser heeft zijn auto laten wrappen bij Absolute Motors in Ridderkerk. De McLaren 720 heeft nu de kleur Verde Veloce. Een naam die wel past bij een sportwagen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Ook de wielen zijn niet overgeslagen. Zij zijn in Bronzo Zenas gespoten en er zijn nog wat details toegevoegd in dezelfde kleur. Al met al een erg geslaagde look voor deze bak.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Niet gek dat Rico zich zo’n mooie auto kan veroorloven. Hij gaat niet alleen erg lekker in de ring, maar buiten de ring is die ook bezig met een filmrol in Hollywood.