Rico Verhoeven kruipt weer de grime stoel in voor een filmrol

We kunnen na wereldtitels en overwinningen wel zeggen dat Rico Verhoeven een absolute parel is in de kickboks wereld. De sporter beschikt over een onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en talent. Hoe we hem voornamelijk kennen als de kickbokser van Nederland, lijkt Verhoeven zijn andere talenten ook te willen ontplooien. De kickbokskoning kroop afgelopen jaar al eens in de grime en liet zichzelf omtoveren in naar eigen zeggen een ware Tom Hanks. De baard van Rico Verhoeven leek even uit het zicht van de schijnwerpers te zijn, maar is weer terug en beter dan ooit tevoren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

De 31-jarige sporter deelde vandaag een filmpje op zijn Instagram account, waarop een versneld filmpje van de metamorfose te zien was. Met een aanhang van maar liefst 1,8 volgers maakte Verhoeven heel wat los bij de fans. Met reacties als “hahah kunnen ze dat permanent bij mij doen”, “Nice! Ik ben benieuwd naar de film”, “Dus, wanneer is de film?”, laat de misschien wel potentiële Hollywood ster nog weinig vrij. Wel is bekend dat de kickbokser een hoofdrol zou spelen in een actiefilm. Of zijn nieuwe look voor deze film zal zijn dat is nog even afwachten.

Stoere look voor de actiefilm The Black Lotus

Aan ambities geen gebrek. Rico Verhoeven zal de hoofdrol vervullen van de toekomstige internationale actiefilm The Black Lotus. In de nieuwe actiefilm zal Rico de rol innemen van een oud-militair die nog een keer op missie moet om zijn geliefde te redden. Hoe we de sporter voornamelijk kennen met zijn glad geschoren gezicht, snappen wij goed dat voor de film de krachtpatser moet beschikken over alle stoere details. Een baard zou daarom perfect matchen met zijn personage. Het is nog even wachten op de releasedatum, maar de verwachtingen zijn hoog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)