De breuk van Rico en Jacky Duchenne

Maar liefst dertien jaar was Rico Verhoeven samen met zijn ex-geliefde Jacky Duchenne. Helaas komt aan veel moois een einde, zo ook aan de relatie tussen de twee tortelduifjes. In februari 2020 maakten zij hun breuk bekend. Zonde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Hoe zwaar een breuk ook kan zijn, een mens dient door te gaan met zijn of haar leven. Al redelijk snel werd er gespeculeerd over de zogenaamde nieuwe vriendin van Rico. Terecht of niet?

Heeft Rico Verhoeven momenteel een relatie?

Weekend beweerde dat de kickbokser zich weer aan een nieuwe relatie probeert te wagen. Eerder gingen er namelijk al geruchten rond dat Rico het erg gezellig zou hebben met een vrouw genaamd Felicia van der Valk, toen werd er gesproken van een vlam met Gaby Blaaser en nu zou hij een relatie hebben met influencer Noamy van Beem. Rico gaf in het programma Jinek ook al aan dat hij het jammer vond dat de geruchten zo snel worden overgenomen zonder het even te checken.

Nu heeft zijn manager het zelfs ontkracht in een interview met Nu.nl. “Rico heeft geen relatie en is daar op dit moment ook helemaal niet mee bezig”, aldus de manager van Verhoeven.

Wij snappen wel dat Rico het momenteel te druk heeft om zich bezig te houden met zijn liefdesleven. Hij heeft namelijk een gevecht gepland staan op 30 januari 2021.

Rico Verhoeven vs Hesdey Gerges

30 januari neemt Rico Verhoeven het op tegen Hesdey Gerges. Rico zou in eerste instantie tegen Jamal Ben Saddik vechteb, maar hij heeft het gevecht helaas moeten afzeggen wegens een blessure aan zijn rug. Gelukkig kunnen we alsnog genieten van een top gevecht, want Hesdey Gerges is ook niet de minste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Aangezien er nog geen supporters aanwezig mogen zijn, is het gevecht tussen Verhoeven en Gerges te volgen via een livestream. Ga er dus maar lekker voor zitten!