De ex-vrouw van wereldkampioen Rico Verhoeven

Voor een lange tijd heeft Jacky Duchenne haar man gesteund in zijn weg naar het wereldkampioenschap. Rico Verhoeven zegt ook altijd dat hij onwijs veel heeft gehad aan zijn ex-vrouw, en terecht. In februari kwam het opeens aan het licht dat Jacky en Rico niet meer samen zijn en uit elkaar zijn gegroeid na meer dan 13 jaar.

Rico Verhoeven zegt zelf dat hij zich lekker voelt en hij is dan ook lekker druk met kleine acteerdingen naast het kickboksen. Zo kon je Rico bewonderen in seizoen 2 van Undercover. Verder is Rico natuurlijk nu mega druk met het voorbereiden op zijn gevecht met Jamal Ben Saddik.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jacky Duchenne (@jackyduchenne)

De drie kids van Rico Verhoeven en zijn ex-vrouw zullen afwisselen tussen mama en papa. Nog iets meer dan een maand en dan zal Rico zijn titel moeten verdedigen. De kids zullen dan waarschijnlijk wel bij Jacky te vinden zijn. Zo kan Rico zich volop concentreren op zijn trainingen en ervoor zorgen dat hij nog even wereldkampioen blijft.

Jacky Duchenne op Instagram

Van Jacky krijgen we uiteraard iets minder te horen dan van de wereldkampioen kickboksen, maar alles ziet er wel zonnig uit op Instagram. We zien haar gezond eten en veel sporten, dus ze heeft zichzelf wel goed op de rails weten te houden. Daarnaast zien we de liefde voor de paardensport ook weer eens omhoog komen. Op één van haar posts laat ze weten dat de blauwe plekken van het kickboksen komt. Zo is Jacky toch nog een beetje bezig met kickboksen, maar bij lange na niet zo veel als vroeger. Nu dat ze niet meer met de wereldkampioen zwaargewicht is, zal het leven een stuk minder hectisch zijn. Laten we even naar wat plaatjes kijken van de ex-vrouw van Rico Verhoeven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacky Duchenne (@jackyduchenne)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacky Duchenne (@jackyduchenne)