Ieders leven is veranderd

Doordat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven verandert ieders leven. Ook het leven van topsporters zoals die van Rico Verhoeven wordt drastisch veranderd. Niet alleen zijn dagelijkse bezigheden zijn anders dan normaal, maar ook de manier waarop die eruit ziet.

Rico Verhoeven laat zijn baard staan

Als je de foto voor het eerst ziet kan je best wel even schrikken: dit zijn we niet gewend van hem. Hij heeft zijn baard laten staan waardoor die er opeens een stuk anders uitziet. Toen Rico onlangs nog in de maling werd genomen was er nog geen enkel teken dat hij zijn baard zou laten staan. Het staat hem in ieder geval wel vet. Ons lijkt het dan ook een goed idee dat hij bij zijn volgende gevecht in de ring ook een baard laat staan. Mogelijk komt Rico dan nóg indrukwekkender over.

Vergelijking met Tom Hanks in Cast Away

Zelf maakt hij de vergelijking tussen hoe hij er nu uit ziet en de rol van Tom Hanks in de film Cast Away. Wij zien de overeenkomsten wel:

Rico Verhoeven

Nu loopt deze boksheld dus met een baard rond. We zullen zien hoe lang hij dat gaat volhouden en of we hem ook een keer in de ring zullen zien verschijnen op deze manier.