Een interview voor de Amerikaanse televisie

In het interview lijkt Rico Verhoeven geïnterviewd te worden voor de Amerikaanse televisie. De interviewer zegt hem hierin te introduceren aan het Amerikaanse publiek. Hij begint het interview door te vragen of Rico het leuk vindt om mensen in elkaar te slaan. Daarna vraagt hij wanneer Rico voor het eerst in aanraking kwam met de politie. Rico geeft aan dat dit onzin is en dat hij nooit in aanraking is geweest met de politie. De interviewer zegt vervolgens dat Rico gewoon eerlijk en open moet zijn. Rico zegt dat hij helemaal eerlijk is waarna de interviewer lichtelijk geïrriteerd raakt. De interviewer zegt namelijk dat zijn team veel onderzoek gedaan heeft en tot deze bevindingen is gekomen. Je ziet dat het bloed bij Rico onder de nagels vandaan wordt gehaald.

Wie is Badr Hari?

Op het moment dat de interviewer naar zijn beroemde ex-vrouw vraagt weet Rico dat er iets raars aan de hand is. Hij vermoedt dat de interviewer denkt dat Badr Hari voor hem zit in plaats van Rico Verhoeven. Op het moment dat Rico aangeeft dat hij Rico Verhoeven is geeft de Amerikaanse interviewer aan dat hij nog nooit heeft gehoord van de naam ‘Rico Verhoeven’.

Rico Verhoeven wordt in de maling genomen

Het feit dat de interviewer geen idee heeft wie Rico Verhoeven is, zorgt alleen maar voor meer irritatie bij Rico. Hierna loopt Wendy van Dijk naar binnen. Op dat moment weet Rico dat hij in de maling wordt genomen. Hij blijkt namelijk in het programma Wie het laatst lacht… te zitten.

Rico Verhoeven breekt een rib van de interviewer

Nadat bekend is geworden dat Rico in de maling is genomen pakt hij het goed op en kan hij er om lachen. Nadat hij Wendy van Dijk een knuffel geeft, geeft hij de interviewer een stevige knuffel. Voor de grap zegt de interviewer: “Ik denk dat je net mijn borstbeen hebt gebroken”. Wat blijkt nou? Rico heeft daadwerkelijk per ongeluk een rib van de interviewer gebroken. Rico reageert daar als volgt op: “Dan moet ik die man echt even een bloemetje sturen”.