Nieuw op Netflix in week #13: films en series van top kwaliteit

Als het op Netflix aankomt hoeven we ons deze week niet te vervelen. Zo wordt niet alleen het langverwachte nieuwe seizoen van La Casa de Papel online gezet, maar ook een aantal films zullen we vanaf deze week kunnen bekijken. De ene is een echte Tarantino klassieker, de andere twee werken vooral op de lachspieren. Deze films en serie komen deze week nog nieuw op Netflix.

Django Unchained

Deze vette Quentin Tarantino film gaat over de slaaf Django (Jamie Foxx). Hij wordt opgekocht door een premiejager die hem opleidt tot volwaardige premiejager. Vervolgens beginnen ze aan een gezamenlijke missie. Hun doel is het vinden en bevrijden van Django’s vrouw. Zij wordt nog steeds als slaaf gehouden op het landgoed van Calvin Candie (Leonardo DiCaprio). De film kent een heftig einde dat getuigt van de grote klasse die Tarantino’s films typeren. Het is overigens niet de enige film van de regisseur die nieuw op Netflix verschijnt. Ook Once Upon a Time in Hollywood kunnen we binnenkort op Netflix verwachten. Vanaf 31 maart staat Django Unchained online.

Bad Neighbors 2

Het eerste deel van deze film is hilarisch en het tweede deel belooft net zo komisch te worden. Een deel van de cast keert terug voor dit gevolg. Mac en Kelly verwachten hun tweede kind en verhuizen. Al gauw krijgen ze te maken met een nieuwe uitdaging. Ditmaal moeten ze het opnemen tegen een alternatief vrouwendispuut dat vooral hun eigen regels maakt. Ze schakelen de hulp in van Teddy (Zac Efron). De oude bekende van het stel moet helpen in de strijd tegen het vrouwendispuut. Onder andere Chloe Moretz en Selena Gomez spelen een rol in dit vervolg, dat vanaf 1 april nieuw op Netflix staat.

Hitch

Will Smith speelt de hoofdrol in deze romantische komedie. Hij speelt een ‘date dokter’ die onzekere mannen zelfvertrouwen bijbrengt, zodat ze succesvol worden bij de vrouwen. Hij is goed in zijn werk, totdat hij zelf een interessante vrouw (Eva Mendes) tegenkomt. Opeens lijken zijn eigen trucjes niet te werken. Bovendien probeert hij zijn eigen beroep geheim te houden om haar niet af te schrikken. Het is voer voor een lekkere wegkijk film. Vanaf 1 april staat Hitch nieuw op Netflix.

La Casa de Papel seizoen 4

Er is al veel over gezegd: La Casa de Papel seizoen 4. Zo bevestigde een teaser een belangrijke theorie. Het nieuwe deel gaat verder waar seizoen 3 is gestopt. Dat betekent dat we eindelijk antwoord krijgen op de vraag hoe de bende zich uit hun benarde situatie zal redden. Dat dit lastig wordt was al duidelijk. Ze worden namelijk van binnenuit geïnfiltreerd en niemand lijkt veilig te zijn. Het belooft een moeilijke klus te worden voor de Professor. Vanaf 3 april staat de serie, inclusief een documentaire over de serie, nieuw op Netflix. Tot die tijd kunnen we de eerste drie seizoenen nog een keer kijken om ons geheugen op te frissen.