Let op: dit bericht kan spoilers bevatten. Als je het derde seizoen van de serie nog niet hebt gezien, of je wil laten verrassen door La Casa de Papel seizoen 4, lees dan verder op eigen risico. 

La Casa de Papel seizoen 4 teaser

Inmiddels zijn we bekend met de Professor en zijn bendeleden, bestaande uit favorieten als Denver, Rio en Tokyo. Al drie seizoenen lang kunnen we genieten van hun grote overvallen én de ingenieuze wijze waarop de Professor zijn team in leven probeert te houden. Eerder lieten we je al weten dat de gehele trailer van La Casa de Papel seizoen 4 was prijsgegeven. Daaruit konden we al veel opmaken, maar de nieuwe teaser doet daar nog een schepje bovenop. Het is duidelijk dat dit wel eens het spannendste seizoen tot nu toe kan worden.

La Casa de Papel seizoen 4

De groep is in groot gevaar

De bende doet hun best om hun vijanden te slim af te zijn. Het is duidelijk dat ze zich niet zonder slag of stoot zullen overgeven. Daarvoor moeten ze alles op alles zetten, zeker als blijkt dat ze van binnenuit worden geïnfiltreerd. De gevolgen hiervan worden in de nieuwe teaser voor La Casa de Papel seizoen 4 al gauw duidelijk. Zo zien we hoe Tokyo is vastgebonden. Ook de leden die zich buiten de bank bevinden verkeren in een benarde positie. Zo is Raquel (of Lisboa, net hoe je haar wil noemen) gevangen genomen. Maar misschien wel het meest schokkende aan de nieuwe teaser wordt voor het laatste bewaard.

Theorie nu toch echt bevestigd

Eerder schreven we al over een populaire theorie. Gebaseerd op de eerste beelden van het nieuwe seizoen leek het namelijk dat Nairobi nog in leven bleek te zijn. Tegelijkertijd waren we ons ervan bewust dat dit ook kon gaan om een flashback-scene, zoals we die in de voorgaande seizoenen ook vaak voorbij zagen komen. Toch lijkt de theorie nu echt bevestigd. Het allerlaatste beeldfragment toont namelijk hoe Nairobi haar ogen opent terwijl zij aan de beademing ligt. Het spannende karakter en hoeveel er op het spel staat in het nieuwe seizoen wordt nu nogmaals bevestigd. Vanaf 3 april kun jij het nieuwe seizoen kijken op Netflix.