Let op: dit bericht kan spoilers bevatten. Als je het derde seizoen van de serie nog niet hebt gezien, of je wil laten verrassen door La Casa de Papel seizoen 4, lees dan verder op eigen risico. 

La Casa de Papel seizoen 4

Eerder lieten we je al weten dat de trailer van La Casa de Papel seizoen 4 is prijsgegeven. In de trailer zien we hoe onze favoriete criminelen het moeten opnemen tegen een grote overmacht én nieuwe tegenstanders. Het wordt de Professor en zijn teamleden niet makkelijk gemaakt, maar we kunnen er altijd op rekenen dat de Professor een nieuw ingenieus plan tot uitvoering brengt. Dat is in ieder geval te hopen.

Eerste afbeelding van het nieuwe seizoen op Netflix

Los van de trailer is er nu nog een eerste, stilstaand beeld van het nieuwe seizoen prijsgegeven door Netflix. Onze verwachtingen zijn meteen hooggespannen. Op de foto is te zien hoe de vrouwelijke bendeleden verkleed en al met elkaar aan het dansen zijn. Dat deze vrouwen prachtig waren, wisten we wel van hun Instagram. Onder andere de Instagram van Stockholm en die van Tokyo zijn om je ogen bij uit te kijken, Aan de foto van het nieuwe seizoen vallen meteen een paar dingen op. Zo wordt Lisboa (Raquel, zoals we haar ook wel kennen) zichtbaar opgenomen in de meidengroep. Tokyo lijkt behoorlijk dronken, afgaande op de onderbroek op haar hoofd en de fles drank in haar handen. En dan hebben we Nairobi.

La Casa de Papel seizoen 4

Is Nairobi dood of nog springlevend?

Zoals we uit het derde seizoen maar al te goed herinneren, gaat het niet goed met Nairobi. Na een emotionele hereniging met haar zoon werd ze neergeschoten. Op dat punt lieten we haar achter in seizoen drie. De foto die door Netflix is prijsgegeven kan twee dingen betekenen. Enerzijds kan het zijn dat Nairobi de aanslag overleeft. De foto betekent vervolgens dat de vrouwelijke teamleden hun overwinning en ontsnapping vieren. Toch lijkt ons dit niet de meest logische verklaring voor de foto. Het kan namelijk ook maar al te goed een flashback zijn. In het vorige seizoen werden we ook al veelvuldig flashbacks voorgeschoteld. Dit kan zomaar eens een manier zijn om personages zoals Nairobi en Berlin in de serie te houden, zonder het plot te onwaarschijnlijk te maken. Voor nu moeten we wachten op 3 april. Dan staat La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix.