Stockholm schittert in La Casa de Papel

In La Casa de Papel lopen er een aantal mooie dames rond en Stockholm hoort daar zeker bij. Esther Acebo speelt al geruime tijd Stockholm. Samen met haar mede bende leden, die allemaal vernoemd zijn naar een stad, pleegde ze één van de grootste bankovervallen ooit.

stockholm la casa de papel

Het eerste seizoen gaat over een gigantische bankoverval die de bende van ‘Le Professor’ pleegt. Ze gijzelen daarbij 67 mensen om hun ingewikkelde meesterplan uit te voeren. In het tweede seizoen zijn ze nog steeds in de bank en lopen ze grote problemen tegen het lijf. In het derde seizoen komt de bende weer bij elkaar om een nóg grotere bankoverval te plegen. De serie draait dus al voor 3 seizoenen en het vierde seizoen is al aangekondigd, waardoor we nog langer kunnen genieten van Stockholm.

Veel overeenkomsten

We kennen Stockholm natuurlijk als een spontane leuke dame. Sinds het derde seizoen heeft ze haar rol als secretaresse ingeruild om volwaardig lid te zijn van de bende van ‘Le Professor’. Sindsdien kennen we haar dus ook als Stockholm in plaats van Mónica Gaztambide. Als we haar Instagram bekijken kunnen we concluderen dat er veel overeenkomsten zijn tussen Esther Acebo en het personage Stockholm. Haar leuke spontane karakter uit de serie zie je ook duidelijk terug als je haar Instagram bekijkt.

Carrière van Esther Acebo

In het begin van haar carrière combineerde ze haar studie met acteerlessen. Ze studeerde namelijk fysieke lichaamsbeweging en sportwetenschappen, en dat is duidelijk te zien op haar Instagram waar we haar fitte lichaam kunnen aanschouwen. Ze plaatst meerdere keren per week een foto op Instagram die je zeker moet checken. Wij selecteerden de fijnste plaatjes van de prachtige Esther Acebo:

View this post on Instagram

Barefoot in the park 🌱

A post shared by EstherAcebo (@estheracebo) on

View this post on Instagram

⚡️

A post shared by EstherAcebo (@estheracebo) on

View this post on Instagram

🍤

A post shared by EstherAcebo (@estheracebo) on