Nieuw op Netflix in week #15 van 2020: divers film en serie aanbod

De komende tijd blijven we nog even binnen. Dit betekent dat er waarschijnlijk nog menige filmavond gaat plaatsvinden. Deze week verschijnt er een erg divers assortiment nieuw op Netflix. Van actie tot humor en van recente films tot klassiekers: het aanbod laat ons niet in de steek. Deze vier nieuwe films en series mogen niet aan jou voorbij gaan.

Jason Bourne

De eerste drie films uit de Bourne serie, waaronder The Bourne Identity, waren al eerder op Netflix te zien. Nu komt daar ook het meest recente deel bij. Dit deel draait weer om agent Jason Bourne, die inmiddels geen last meer heeft van geheugenverlies. Hij probeert er alles aan te doen om de waarheid achter de moord op zijn vader op te lossen. Hierbij maakt hij gebruik van zijn vroegere netwerk. Ondertussen wordt er een nieuw programma in beweging gezet met als doel het opsporen van agent Bourne. Nu dit deel ook nieuw op Netflix staat lenen de films zich perfect voor een uitgebreide filmmarathon. Vanaf donderdag 9 april staat de film online.

 

The Mummy

Deze film is inmiddels al meer dan 20 jaar oud, maar blijft de moeite waard om weer eens te kijken. In het meest recente vervolg speelt Tom Cruise de hoofdrol maar in dit deel is die hoofdrol nog weggelegd voor Brendan Fraser. De andere hoofdrol is weggelegd voor de aantrekkelijke Rachel Weisz, die we kennen als de echtgenote van Daniel Craig. In The Mummy wordt er een grootschalige expeditie in touw gezet. De bestemming is een ‘spookstad’ uit de Egyptische oudheid, en het doel is het meenemen van een aantal kostbare schatten. Wanneer er per ongeluk een lang begraven mummie tot leven wordt gewekt, zijn alle expeditieleden in gevaar. De film staat vanaf vrijdag 10 april nieuw op Netflix.

 

The Breakfast Club

Deze film komt alweer uit 1985 en is daarmee de oudste in het rijtje. The Breakfast Club gaat over een groep middelbare scholieren. Ze gaan wellicht naar dezelfde school, maar zijn onderdeel van verschillende clubjes. Op het eerste gezicht lijken ze dan dus ook niets met elkaar te maken te hebben. Wanneer ze allemaal moeten nablijven op een zaterdag, ontstaat er gaandeweg een dialoog tussen de groep. Al gauw komen ze er achter dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten. Verwacht geen razendsnelle actie, maar in plaats daarvan een echte cult-klassieker die je ook nog iets wil meegeven. Vanaf vrijdag 10 april staat de film nieuw op Netflix.

 

Brew Brothers seizoen 1

In deze hilarische nieuwe komedie proberen twee totaal verschillende broers samen een brouwerij te runnen. Waar de ene broer chaotisch is en een flapuit, is de ander juist wat netter. Van vechtende monniken tot flirtende Duitse meiden: Brew Brothers heeft het allemaal. Het is daarom een perfecte serie om met je vrienden te bespreken of samen via Netflix Party te kijken. Vanaf vrijdag 10 april staat de serie nieuw op Netflix.