Netflix Party: extensie om samen series en films te kijken

Deze nieuwe tool van Netflix heet Netflix Party. De streamingdienst zit dus niet stil in de tijden van de coronacrisis maar probeert er ons er op zijn eigen manier doorheen te slepen. Met deze tool kan je samen op hetzelfde moment hetzelfde materiaal bekijken en toch nog zorgen voor social distancing. Ook kan je tijdens het kijken chatten met je vrienden in een chatbox. Hierdoor kan je net zoals normaal nog leuke gesprekken hebben tijdens het kijken. Op deze manier lijkt het er dus (bijna) op alsof jullie gewoon naast elkaar zitten. Ook voor stelletjes die op afstand zitten kan dit een leuke tool zijn.

Let op: alleen te gebruiken via Google Chrome

Zorg er wel voor dat jij en al je vrienden Netflix kijken via Google Chrome. Dit is namelijk wel een vereiste om deze vette tool te kunnen gebruiken. Maak je geen zorgen als je nu nog geen Google Chrome hebt. Het is namelijk makkelijk en snel te downloaden. Ook is het helemaal gratis waardoor het het zeker waard is om dit te doen. Aan Netflix besteden we in deze tijden al veel tijd maar dit zou dus nog wel eens een stukje meer kunnen worden met deze tool.

Netflix Party

Andere Netflix tools

De online streamingdienst heeft nog veel meer tools die jou wellicht zouden kunnen helpen. Schoon je account bijvoorbeeld op waardoor je geen irritante voorkeuren meer krijgt. Ook is Netflix met een dagelijkse top 10 series en films gekomen waardoor jij makkelijk kan zien wat er populair is.

Andere activiteiten tijdens de coronacrisis

Als je even klaar bent met Netflix hebben wij nog wel andere activiteiten die jij thuis kan ondernemen. Ook kan je de tijd dat je thuis zit investeren in het verdienen van een extra zakcentje.