Naast alle uren in zijn racewagen heeft Max natuurlijk ook wat vrije tijd. We zijn er wel van overtuigd dat hij die graag doorbrengt met mooie vrouwen. Lees hier het artikel van 18 november over de nieuwe vlam van Max.

Op Instagram plaatste Max een foto van een mooie tijd in New York. Veel fans waren toch blij verrast dat hij samen met een prachtige dame op de foto stond. Dit meisje was destijds naar verluidt de nieuwe vriendin van Max Verstappen.

Vriendin van Max Verstappen

De vriendin van Max Verstappen is de beeldschone brunette, genaamd Dilara Sanlik. Ze komt oorspronkelijk uit M√ľnchen, maar is eigenlijk overal ter wereld te vinden, vooral in Londen. Max en Dilara zijn al enkele maanden samen, maar eindelijk weet Max over de drempel te stappen en een post op Instagram te zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Het is natuurlijk niet gek dat Max zulke mooie meiden aan de haak kan slaan. Het is een populaire, jonge, vriendelijke kerel, met toevallig ook een aardig zakcentje. Als je benieuwd bent naar dit zakcentje: dit zijn de salarissen van Max Verstappen en de andere top F1 coureurs.