Samsung laat ons een blik werpen op de nieuwste versie van hun modulaire MicroLED-scherm, The Wall Luxury. En eerlijk is eerlijk, deze is best indrukwekkend!

Samsung tv: The Wall Luxury

Met deze tv haal jij de bioscoop beleving in huis. Met een formaat van 292 inch wordt dit toch echt de King of the Screens. Wellicht zie je 292-inch staan, maar doet het je niet zoveel. Dat is begrijpelijk. Een scherm van dat formaat komt overeen met 24 feet, zo’n 7,4 meter. Je kunt de grootte van de tv vergelijken met de grootte van het doel in een voetbalwedstrijd. Als je daar voor staat is het toch een enorm ding.

enorme Samsung TV

De enorme Samsung tv

The Wall Luxury is natuurlijk niet voor niks gekozen. Met deze tv kan jij jouw muur bekleden met beeldkwaliteit van pure klasse. Het is een configureer-en aanpasbaar van 73 inch in 2K-definitie tot 292 inch in 8K-definitie. Het design van dit scherm is met een dikte van 30 mm ‘enorm slank’ te noemen. De randen zijn er niet te bekennen zodat het beeld optimaal groot is, maar het beschikt wel over aanpasbare frames die de tv naadloos laten samensmelten met de omgeving. De Wall Luxury is ontworpen om nooit uit te schakelen, dankzij de 100.000 uur durende levensduur. Daarnaast kan je profiteren van de Ambient-modus die een reeks van kunst, schilderijen, foto’s en video’s kan weergeven.

De tv wordt in juli wereldwijd gelanceerd en ook dan worden de prijzen bekend gemaakt. Wij verwachten dat je voor deze enorme Samsung tv toch een aardig zakcentje nodig hebt om dit monster in huis te halen. Gelukkig heb je dan nog heel even om je spaarvarken extra bij te vullen.